Welke koffiebekers worden aanbevolen door experts?

Morris Kramer

Koffiekopjes die zijn ontworpen om te worden gebruikt met een bepaald filter (zoals een Nederlands filter, het Franse filter of het Duitse filter, enz. Ook Friteuse Kruidvat is een test waard. ). Deze soorten koffiekopjes worden vaak aanbevolen door koffie-experts.

Waar ik het vandaag over wil hebben, gaat over de allereerste koffiebeker die we ooit hebben gemaakt. Het werd eigenlijk gemaakt in een koffieshop met een grote selectie van verschillende koffiefilters: De eerste die we ooit maakten was het Nederlandse filter (genaamd "De Geen", of "Het Grote Filter") en we noemden het "Door", of "Deur" in het Nederlands. Deze koffiekop heeft een zeer ongebruikelijke uitstraling, en het is heel gemakkelijk voor te stellen waarom: De top heeft de vorm van een deur, en het ziet eruit als een deur opent naar buiten. U dit heel duidelijk zien in deze foto. Het is heel gebruikelijk om een interieur dat wordt beïnvloed door de natuur, en ik heb gezien dat dit gedaan in vele opzichten en stijlen. De manier waarop we deze beker hebben ontworpen is zeer vergelijkbaar. Het meest onderscheidende kenmerk is dat het koffiefilter volledig open is, en dit ziet er heel natuurlijk uit. Een ander uniek kenmerk van deze beker is dat we het hebben gemaakt met behulp van een oude koffiefilter (een Nederlandse stijl cup). We hebben besloten om dit ontwerp te maken omdat we geloven in het maken van een oude stijl beker (of een moderne beker) die kan worden gebruikt voor veel verschillende koffie drinken. Op deze manier u deze stijlcup gebruiken om een verscheidenheid aan koffie te serveren. Het is dus zeker sterker dan Bauknecht Oven. Om deze beker te maken, gebruikten we een Nederlandse design cup die een 'old style cup' (of'mixed' style cup) of een 'Dutch style cup' (ora mixed' style cup) wordt genoemd. De eerste is vergelijkbaar met de traditionele Nederlandse stijl koffiekop en de tweede is een beetje anders. Meer over het koffiefilter lees je in dit artikel over Dutch design cups. Maar laten we eerst eens kijken hoe deze stijlcup eruit ziet.

De beker is gemaakt van een zeer goede kwaliteit, stevig roestvrij staal. Het heeft een zeer hoge kop en stengel, en het heeft een mooie platte top. De beker heeft een mooie zwarte, witte en groen-achtige kleur. Er is geen kleur, het is allemaal zwart, en je de vorm en kleur van de beker zien wanneer je de beker optilt. Dit is de enige beker die ik ooit heb gekocht met een prachtig ontwerp. koffiekopje is ook een test waard. Het ontwerp is echt interessant en het maakt deze beker zeer stijlvol. U ervoor kiezen om een rode of een groene beker, dat is gewoon mooi. Het heeft een vlakke top en de onderkant is gebogen. De koffiebeker kan worden gestapeld als een normale beker. Dit is echt makkelijk om te doen.